Product Tag - icoane din argint

 • Icoana argint cu Sfanta Familie

  2.61 out of 5

  O icoan─â din argint cu Sf├ónta Familie este cu siguran╚Ť─â cadoul potrivit pentru o t├ón─âr─â familie proasp─ât c─âs─âtorit─â. Icoane argintate mai sunt d─âruite ╚Öi cu ocazia diverselor anivers─âri de familie, onomastice sau cu ocazia botezului copiilor. O icoan─â de argint este un cadou valoros, sensibil, de suflet, care emo╚Ťioneaz─â ╚Öi aduce lini╚Öte ├«ntr-o cas─â.

   

  Dimensiuni: 18,5 x 23 cm

  Pre╚Ťul ini╚Ťial a fost: 365.00lei.Pre╚Ťul curent este: 299.00lei.
 • Sfanta Familie-Icoana argintata

  3.08 out of 5

  Icoana este confectionata din argint 925 pe suport din lemn. Poate fi asezata pe un mobilier sau agatata pe un perete. Contine Certificat de calitate. Cadou potrivit pentru zile de nastere, nunta, casa noua, sarbatori religioase.

  Dimensiuni: 13 x 10 cm

  144.00lei
 • Icoana argint-Fecioara Maria cu Pruncul

  2.92 out of 5

  Icoana argint-Fecioara Maria cu Pruncul decorata cu cristale Swarovski. Icoana este realizata din foita de argint 925 pe suport din lemn, de culoare maro. Datorita suportului detasabil, se poate aseza pe un birou sau agata pe un perete.

  Dimensiuni: 11 x 15 cm

  295.00lei
 • Sfanta Familie-icoana de argint

  3.03 out of 5

  Realizat─â ├«ntr-o form─â cu totul deosebit─â, aceast─â icoan─â este ideal─â pentru orice locuin┼ú─â. C─âminul este locul unde fiecare ne g─âsim lini┼čtea ┼či, de cele mai multe ori, alinarea dup─â o perioad─â obositoare. Aceast─â icoan─â poate fi amplasat─â ├«n orice loc al casei.

  Dimensiuni: 14,5 x 12 cm

  165.00lei
 • Sfanta Familie-iconita argint

  2.92 out of 5

  Uneori, via┼úa oric─ârei familii este tulburat─â de evenimente neprev─âzute. Lini┼čtea se reg─âse┼čte doar prin apropierea de Dumnezeu, prin respectul pe care cei apropia┼úi ┼či-l acord─â. Amplasa┼úi aceast─â icoan─â ├«ntr-un loc vizibil tuturor membrilor familiei, pentru a le readuce aminte c─â cineva vegheaz─â asupra lor.

  Dimensiuni: 13 x 9 cm

  159.00lei
 • Fecioara Maria-Icoana argint

  3.02 out of 5

  Un gest de mare tandre┼úe se reg─âse┼čte ├«n aceast─â icoan─â ├«n care Fecioara Maria ocrote┼čte pruncul. Este o icoan─â care poate fi oferit─â ├«n mai multe ├«mprejur─âri, fie cu ocazia unui botez ┼či, de ce nu, unei persoane v├órstnice ai c─ârei copii ├«i r─âm├ón mereu ├«n suflet. Icoana poate fi a┼čezat─â pe un raft, dar, datorit─â suportului deta┼čabil, poate fi ag─â┼úat─â ┼či pe perete.

  Dimensiuni: 12 x 14,5 cm

  154.00lei
 • Icoana pe foita de argint cu Maria si Pruncul

  2.66 out of 5

  Potrivita pentru a fi oferita cadou cu ocazia sarbatorilor religioase, a unui botez, sau cu ocazia unei aniversari.

   

  Dimensiuni: 21,5 x 26 cm

  435.00lei
 • Icoana pe foita de argint cu Maica Domnului si Pruncul

  3.20 out of 5

  Icoana este realizata din argint 925 pe suport din lemn elegant de culoare maro. Acest model are un suport care ii permite sa fie aranjat pe o suprafata orizontala(masa,birou) sau pe verticala(perete). Este un cadou potrivit pentru nunta, casa noua sau sarbatori religioase.

  Dimensiuni: 20 x 26 cm

  Pre╚Ťul ini╚Ťial a fost: 355.00lei.Pre╚Ťul curent este: 299.00lei.
 • Icoana argint Maica Domnului Amolyntos

  2.95 out of 5

  Este o icoan─â de argint de dimensiune mic─â,┬á foarte frumoas─â, fin─â ╚Öi elegant─â, similar─â unei bijuterii.┬áIcoana este realizat─â ├«n Italia, din foi╚Ť─â de argint montat─â pe un suport de lemn,┬á ansamblat─â manual cu mare aten╚Ťie la detalii, decorat─â cu pietre Swarovski.

   

  Cost livrare 15 lei

   

  Dimensiuni: 8 cm x 10 cm

  Pre╚Ťul ini╚Ťial a fost: 175.00lei.Pre╚Ťul curent este: 134.00lei.
 • Icoana argint decorata cu cristale Swarovski

  2.64 out of 5

  Maica Domnului Amolyntos ( a Patimilor ) este una dintre cele mai cunoscute ╚Öi ├«ndr─âgite icoane ale lumii ortodoxe, cu o poveste frumoas─â ╚Öi plin─â de semnifica╚Ťii.

  Comandă acum această icoană argint și convinge-te de calitatea ei.

  Livrare 15 lei

  Dimensiuni: 8 cm x 10 cm

  Pre╚Ťul ini╚Ťial a fost: 165.00lei.Pre╚Ťul curent este: 134.00lei.
 • Icoana de argint Maica Domnului Amolyntos

  2.50 out of 5

  Icoana este realizat─â din foi╚Ť─â de argint, asamblat─â manual pe un suport de lemn elegant, decorat─â cu pietre Swarovski.

  Este potrivit─â ├«n orice cas─â ╚Öi are rolul de a aduce lini╚Öte impreun─â cu credin╚Ťa c─â Maica Domnului vegheaz─â asupra noastr─â cu iubire.

  Comand─â acum aceast─â icoan─â argintat─â ╚Öi convinge-te de frumuse╚Ťea ei.

   

  Livrare gratuita

   

  Dimensiuni: 11 cm x 15 cm

  Pre╚Ťul ini╚Ťial a fost: 325.00lei.Pre╚Ťul curent este: 299.00lei.
 • Icoana pe foita de argint-Maica Domnului

  2.94 out of 5

  Icoana este realizata din argint 925, decorata cu cristale Swarovski, pe suport din lemn de culoare maro. Suportul ii permite sa fie asezata pe un mobilier sau agatata pe un perete. Poate fi un cadou special pentru persoanele dragi tie.

   

  Livrare gratuita

   

  Dimensiuni: 15 cm x 11 cm

  325.00lei