Product Tag - icoane de argint

 • Icoana argint cu Sfanta Familie

  2.56 out of 5

  O icoană din argint cu Sfânta Familie este cu siguranță cadoul potrivit pentru o tânără familie proaspăt căsătorită. Icoane argintate mai sunt dăruite și cu ocazia diverselor aniversări de familie, onomastice sau cu ocazia botezului copiilor. O icoană de argint este un cadou valoros, sensibil, de suflet, care emoționează și aduce liniște într-o casă.

   

  Dimensiuni: 18,5 x 23 cm

  299.00lei
 • Sfanta Familie-Icoana argintata

  3.00 out of 5

  Icoana este confectionata din argint 925 pe suport din lemn. Poate fi asezata pe un mobilier sau agatata pe un perete. Contine Certificat de calitate. Cadou potrivit pentru zile de nastere, nunta, casa noua, sarbatori religioase.

  Dimensiuni: 13 x 10 cm

  144.00lei
 • Icoana argint-Fecioara Maria cu Pruncul

  3.00 out of 5

  Icoana argint-Fecioara Maria cu Pruncul decorata cu cristale Swarovski. Icoana este realizata din foita de argint 925 pe suport din lemn, de culoare maro. Datorita suportului detasabil, se poate aseza pe un birou sau agata pe un perete.

  Dimensiuni: 11 x 15 cm

  295.00lei
 • Icoana argintata-Sfanta Familie

  3.00 out of 5

  O icoană care să amintească de unitate, bunătate, moderaţie şi înţelepciune este ideală pentru orice cămin. Icoana poate fi amplasată în bibliotecă sau pe un birou.

  Dimensiuni: 15 x 21 cm

  219.00lei
 • Icoana argintata pe lemn-Familia Sfanta

  0 out of 5

  Este o icoană de argint mare, valoroasă și foarte frumoasă, plină de semnificații, care înfățișează sugestiv Sfânta Familie. Icoana este executată impecabil, ansamblată manual și  de calitate superioară.

   

  Dimensiuni: 24 x 31 cm

   

  Livrare gratuita

   

  549.00lei
 • Sfanta Familie-icoana de argint

  5.00 out of 5

  Realizată într-o formă cu totul deosebită, această icoană este ideală pentru orice locuinţă. Căminul este locul unde fiecare ne găsim liniştea şi, de cele mai multe ori, alinarea după o perioadă obositoare. Această icoană poate fi amplasată în orice loc al casei.

  Dimensiuni: 14,5 x 12 cm

  165.00lei
 • Sfanta Familie-iconita argint

  5.00 out of 5

  Uneori, viaţa oricărei familii este tulburată de evenimente neprevăzute. Liniştea se regăseşte doar prin apropierea de Dumnezeu, prin respectul pe care cei apropiaţi şi-l acordă. Amplasaţi această icoană într-un loc vizibil tuturor membrilor familiei, pentru a le readuce aminte că cineva veghează asupra lor.

  Dimensiuni: 13 x 9 cm

  159.00lei
 • Fecioara Maria-Icoana argint

  4.50 out of 5

  Un gest de mare tandreţe se regăseşte în această icoană în care Fecioara Maria ocroteşte pruncul. Este o icoană care poate fi oferită în mai multe împrejurări, fie cu ocazia unui botez şi, de ce nu, unei persoane vârstnice ai cărei copii îi rămân mereu în suflet. Icoana poate fi aşezată pe un raft, dar, datorită suportului detaşabil, poate fi agăţată şi pe perete.

  Dimensiuni: 12 x 14,5 cm

  154.00lei
 • Icoana pe foita de argint cu Maria si Pruncul

  2.42 out of 5

  Potrivita pentru a fi oferita cadou cu ocazia sarbatorilor religioase, a unui botez, sau cu ocazia unei aniversari.

   

  Dimensiuni: 21,5 x 26 cm

  435.00lei
 • Icoana pe foita de argint cu Maica Domnului si Pruncul

  3.67 out of 5

  Icoana este realizata din argint 925 pe suport din lemn elegant de culoare maro. Acest model are un suport care ii permite sa fie aranjat pe o suprafata orizontala(masa,birou) sau pe verticala(perete). Este un cadou potrivit pentru nunta, casa noua sau sarbatori religioase.

  Dimensiuni: 20 x 26 cm

  299.00lei
 • Icoana argint Maica Domnului Amolyntos

  0 out of 5

  Este o icoană de argint de dimensiune mică,  foarte frumoasă, fină și elegantă, similară unei bijuterii. Icoana este realizată în Italia, din foiță de argint montată pe un suport de lemn,  ansamblată manual cu mare atenție la detalii, decorată cu pietre Swarovski.

   

  Cost livrare 15 lei

   

  Dimensiuni: 8 cm x 10 cm

  134.00lei
 • Icoana argint Sfanta Familie 20×25

  3.00 out of 5

  Realizată în stil elegant, această icoană poate fi amplasată în orice loc al casei. Prin designul său deosebit este potrivită atât într-un spaţiu mobilat modern, cât şi într-unul în stil clasic, elegant. Icoana este ideală pentru a oferi o stare de armonie în casă.

   

  Dimensiuni: 20 cm x 25 cm

  299.00lei