Product Tag - icoane argintate

 • Icoana argint cu Sfanta Familie

  2.56 out of 5

  O icoană din argint cu Sfânta Familie este cu siguranță cadoul potrivit pentru o tânără familie proaspăt căsătorită. Icoane argintate mai sunt dăruite și cu ocazia diverselor aniversări de familie, onomastice sau cu ocazia botezului copiilor. O icoană de argint este un cadou valoros, sensibil, de suflet, care emoționează și aduce liniște într-o casă.

   

  Dimensiuni: 18,5 x 23 cm

  299.00lei
 • Icoana pe foita de argint cu Maria si Pruncul

  2.42 out of 5

  Potrivita pentru a fi oferita cadou cu ocazia sarbatorilor religioase, a unui botez, sau cu ocazia unei aniversari.

   

  Dimensiuni: 21,5 x 26 cm

  435.00lei
 • Icoana argint Maica Domnului Amolyntos

  0 out of 5

  Este o icoană de argint de dimensiune mică,  foarte frumoasă, fină și elegantă, similară unei bijuterii. Icoana este realizată în Italia, din foiță de argint montată pe un suport de lemn,  ansamblată manual cu mare atenție la detalii, decorată cu pietre Swarovski.

   

  Cost livrare 15 lei

   

  Dimensiuni: 8 cm x 10 cm

  134.00lei
 • Icoana argint Sfanta Familie 20×25

  3.00 out of 5

  Realizată în stil elegant, această icoană poate fi amplasată în orice loc al casei. Prin designul său deosebit este potrivită atât într-un spaţiu mobilat modern, cât şi într-unul în stil clasic, elegant. Icoana este ideală pentru a oferi o stare de armonie în casă.

   

  Dimensiuni: 20 cm x 25 cm

  299.00lei
 • Icoană argint Maica Domnului decorată cu pietre Swarovski

  3.50 out of 5

  Este o icoană de argint mare în care este reprezentată sugestiv Fecioara Maria care-și ține Pruncul pe brațul drept (Amolyntos).  Icoana este de o frumusețe deosebită, atât prin ceea ce simbolizează, cât și prin modul în care este realizată.

   

  Livrare gratuită

   

  Dimensiuni: 15 cm  x 20 cm

  435.00lei
 • Iconita argintata cu ingerasi

  5.00 out of 5

  Într-o formă aparte, icoana este potrivită oricărui spaţiu al locuinţei. Dragostea care reiese dintr-un simplu gest denotă căldura unui cămin. Puteţi amplasa icoana într-o bibliotecă sau pe un birou.

  Dimensiuni: 14  x 12 cm

  114.00lei
 • Sfanta Familie-iconita argintata

  3.00 out of 5


  Timpul trece, uneori, mult prea repede, locurile se schimbă, oamenii la fel. O credinţă rămâne, totuşi, neschimbată în tumultul cotidian: cea în divinitate. Vă oferim această icoană care poate fi amplasată atât pe birou cât şi pe perete, în locurile vizibile ale locuinţei, pentru a vă reaminti să găsiţi puţin timp şi pentru voi.

  Dimensiuni: 10 x 6 cm

  85.00lei
 • Iconita argint-Fecioara Maria

  3.17 out of 5

  O strălucire aparte puteţi conferi unei camere primitoare prin această icoană realizată într-un stil deosebit. Cu elemente fine, care susţin gingăşia momentului în care Fecioara Maria strânge pruncul la piept, icoana este realizată pentru a putea fi expusă în mai multe moduri în locuinţă. Datorită suportului detaşabil, poate fi atât agăţată pe perete, cât şi amplasată pe un raft în bibliotecă.

  Dimensiuni: 12 x 14 cm

  114.00lei
 • Icoana din argint-Sfanta Familie

  4.00 out of 5

  O icoană de argint este cadoul ideal pentru un cuplu tânăr căsătorit sau pentru o familie tânără cu copii. Icoana poate fi și un cadou sensibil ca semn al recunoștinței copiilor pentru părinți; poate de asemenea să fie oferită de fini nașilor cu ocazia diverselor aniversări.

   

  Dimensiuni: 10 x 14 cm

  145.00lei
 • Icoana argint mare Maica Domnului din Betleem

  3.00 out of 5

  Este o icoană mare de argint, foarte frumoasă, realizată cu mult bun gust. Înfățișează pe Maica Domnului cu Pruncul, fiind o icoană plină de semnificații.

  Icoana este realizată din foiță de argint, montată pe un suport de lemn elegant.

   

  Livrare gratuita

   

  Dimensiuni: 35 cm x 28 cm

  679.00lei