Product Tag - icoane argint

 • Icoana argint cu Sfanta Familie

  2.63 out of 5

  O icoan─â din argint cu Sf├ónta Familie este cu siguran╚Ť─â cadoul potrivit pentru o t├ón─âr─â familie proasp─ât c─âs─âtorit─â. Icoane argintate mai sunt d─âruite ╚Öi cu ocazia diverselor anivers─âri de familie, onomastice sau cu ocazia botezului copiilor. O icoan─â de argint este un cadou valoros, sensibil, de suflet, care emo╚Ťioneaz─â ╚Öi aduce lini╚Öte ├«ntr-o cas─â.

   

  Dimensiuni: 18,5 x 23 cm

  Pre╚Ťul ini╚Ťial a fost: 365.00lei.Pre╚Ťul curent este: 299.00lei.
 • Sfanta Familie-Icoana argintata

  3.06 out of 5

  Icoana este confectionata din argint 925 pe suport din lemn. Poate fi asezata pe un mobilier sau agatata pe un perete. Contine Certificat de calitate. Cadou potrivit pentru zile de nastere, nunta, casa noua, sarbatori religioase.

  Dimensiuni: 13 x 10 cm

  144.00lei
 • Sfanta Familie-Icoana argint

  2.75 out of 5

  Icoana pe care v-o oferim este una care se ├«ncadreaz─â at├ót ├«n orice ├«nc─âpere a c─âminului, dar ┼či ├«ntr-un birou de serviciu. Datorit─â suportului deta┼čabil, icoana poate fi pus─â pe birou, dar ┼či ag─â┼úat─â pe perete.

  Dimensiuni: 14,5 x 12,5 cm

  164.00lei
 • Icoana argint-Fecioara Maria cu Pruncul

  2.91 out of 5

  Icoana argint-Fecioara Maria cu Pruncul decorata cu cristale Swarovski. Icoana este realizata din foita de argint 925 pe suport din lemn, de culoare maro. Datorita suportului detasabil, se poate aseza pe un birou sau agata pe un perete.

  Dimensiuni: 11 x 15 cm

  295.00lei
 • Icoana argintata-Sfanta Familie

  2.64 out of 5

  O icoan─â care s─â aminteasc─â de unitate, bun─âtate, modera┼úie ┼či ├«n┼úelepciune este ideal─â pentru orice c─âmin. Icoana poate fi amplasat─â ├«n bibliotec─â sau pe un birou.

  Dimensiuni: 15 x 21 cm

  Pre╚Ťul ini╚Ťial a fost: 239.00lei.Pre╚Ťul curent este: 219.00lei.
 • Icoana argintata cu Maica Domnului si Pruncul

  3.02 out of 5

  Este potrivit─â ├«n orice cas─â ╚Öi are rolul de a aduce lini╚Öte ├«mpreun─â cu┬á credin╚Ťa c─â Maica Domnului vegheaz─â asupra noastr─â cu iubire ╚Öi protec╚Ťie divin─â.

   

  Dimensiuni: 10 x 8 cm

   

  Livrare 15 lei

  165.00lei
 • Icoana argintata pe lemn-Familia Sfanta

  4.10 out of 5

  Este o icoan─â de argint mare, valoroas─â ╚Öi foarte frumoas─â, plin─â de semnifica╚Ťii, care ├«nf─â╚Ťi╚Öeaz─â sugestiv Sf├ónta Familie. Icoana este executat─â impecabil, ansamblat─â manual ╚Öi┬á de calitate superioar─â.

   

  Dimensiuni: 24 x 31 cm

   

  Livrare gratuita

   

  549.00lei
 • Icoana argint-Maica Domnului cu Pruncul

  3.08 out of 5

  Icoana este realizat─â┬ádin foi╚Ť─â de argint, pe un suport de lemn de culoare maro, decorat─â cu cristale Swarovski. Este o icoan─â grea, plin─â, valoroas─â ╚Öi intens decorat─â, specific─â ritului ortodox. Se poate folosi montat─â pe un perete sau ca obiect de decor cu suportul propriu, a╚Öezat─â pe un birou sau alt obiect de mobilier.

   

  Dimensiuni: 15 x 20 cm

  395.00lei
 • Sfanta Familie-icoana de argint

  3.03 out of 5

  Realizat─â ├«ntr-o form─â cu totul deosebit─â, aceast─â icoan─â este ideal─â pentru orice locuin┼ú─â. C─âminul este locul unde fiecare ne g─âsim lini┼čtea ┼či, de cele mai multe ori, alinarea dup─â o perioad─â obositoare. Aceast─â icoan─â poate fi amplasat─â ├«n orice loc al casei.

  Dimensiuni: 14,5 x 12 cm

  165.00lei
 • Sfanta Familie-iconita argint

  2.92 out of 5

  Uneori, via┼úa oric─ârei familii este tulburat─â de evenimente neprev─âzute. Lini┼čtea se reg─âse┼čte doar prin apropierea de Dumnezeu, prin respectul pe care cei apropia┼úi ┼či-l acord─â. Amplasa┼úi aceast─â icoan─â ├«ntr-un loc vizibil tuturor membrilor familiei, pentru a le readuce aminte c─â cineva vegheaz─â asupra lor.

  Dimensiuni: 13 x 9 cm

  159.00lei
 • Icoana de argint cu Sfanta Familie

  2.60 out of 5

  Familia este locul unde putem evada ├«n momentul ├«n care o zi stresant─â se ├«ncheie. Sentimentul de lini┼čte pe care o icoan─â vi-l poate oferi nu trebuie omis de aceea v─â propunem s─â v─â acorda┼úi un minut de pace ├«ntr-un cadru intim, l├óng─â aceast─â icoan─â argintat─â pe care v-o oferim.

  Dimensiuni: 23 x 33 cm

  599.00lei
 • Fecioara Maria-Icoana argint

  3.01 out of 5

  Un gest de mare tandre┼úe se reg─âse┼čte ├«n aceast─â icoan─â ├«n care Fecioara Maria ocrote┼čte pruncul. Este o icoan─â care poate fi oferit─â ├«n mai multe ├«mprejur─âri, fie cu ocazia unui botez ┼či, de ce nu, unei persoane v├órstnice ai c─ârei copii ├«i r─âm├ón mereu ├«n suflet. Icoana poate fi a┼čezat─â pe un raft, dar, datorit─â suportului deta┼čabil, poate fi ag─â┼úat─â ┼či pe perete.

  Dimensiuni: 12 x 14,5 cm

  154.00lei