Product Tag - icoane argint sfanta familie

 • Icoana argint cu Sfanta Familie

  2.61 out of 5

  O icoan─â din argint cu Sf├ónta Familie este cu siguran╚Ť─â cadoul potrivit pentru o t├ón─âr─â familie proasp─ât c─âs─âtorit─â. Icoane argintate mai sunt d─âruite ╚Öi cu ocazia diverselor anivers─âri de familie, onomastice sau cu ocazia botezului copiilor. O icoan─â de argint este un cadou valoros, sensibil, de suflet, care emo╚Ťioneaz─â ╚Öi aduce lini╚Öte ├«ntr-o cas─â.

   

  Dimensiuni: 18,5 x 23 cm

  Pre╚Ťul ini╚Ťial a fost: 365.00lei.Pre╚Ťul curent este: 299.00lei.
 • Icoana argintata pe lemn-Familia Sfanta

  4.11 out of 5

  Este o icoan─â de argint mare, valoroas─â ╚Öi foarte frumoas─â, plin─â de semnifica╚Ťii, care ├«nf─â╚Ťi╚Öeaz─â sugestiv Sf├ónta Familie. Icoana este executat─â impecabil, ansamblat─â manual ╚Öi┬á de calitate superioar─â.

   

  Dimensiuni: 24 x 31 cm

   

  Livrare gratuita

   

  549.00lei
 • Sfanta Familie-icoana de argint

  3.03 out of 5

  Realizat─â ├«ntr-o form─â cu totul deosebit─â, aceast─â icoan─â este ideal─â pentru orice locuin┼ú─â. C─âminul este locul unde fiecare ne g─âsim lini┼čtea ┼či, de cele mai multe ori, alinarea dup─â o perioad─â obositoare. Aceast─â icoan─â poate fi amplasat─â ├«n orice loc al casei.

  Dimensiuni: 14,5 x 12 cm

  165.00lei
 • Icoana argint cu Familia Sfanta

  2.83 out of 5

  O icoan─â deosebit de frumoas─â ╚Öi sensibil─â, care ├«nf─â╚Ťi╚Öeaz─â Sf├ónta Familie. Este una dintre cele mai cunoscute icoane ortodoxe. Este o┬á litografie cu bordur─â de argint, montat─â pe lemn maro.

  Se poate folosi atât așezată pe un moblier, cât și atârnată pe perete.

  Dimensiuni: 20 x 26 cm

  249.00lei
 • Sfanta Familie-iconita argintata

  3.22 out of 5


  Timpul trece, uneori, mult prea repede, locurile se schimb─â, oamenii la fel. O credin┼ú─â r─âm├óne, totu┼či, neschimbat─â ├«n tumultul cotidian: cea ├«n divinitate. V─â oferim aceast─â icoan─â care poate fi amplasat─â at├ót pe birou c├ót ┼či pe perete, ├«n locurile vizibile ale locuin┼úei, pentru a v─â reaminti s─â g─âsi┼úi pu┼úin timp ┼či pentru voi.

  Dimensiuni: 10 x 6 cm

  85.00lei