Product Tag - icoane argint mari

 • Icoana argintata pe lemn-Familia Sfanta

  0 out of 5

  Este o icoană de argint mare, valoroasă și foarte frumoasă, plină de semnificații, care înfățișează sugestiv Sfânta Familie. Icoana este executată impecabil, ansamblată manual și  de calitate superioară.

   

  Dimensiuni: 24 x 31 cm

   

  Livrare gratuita

   

  549.00lei
 • Icoana de argint cu Sfanta Familie

  2.50 out of 5

  Familia este locul unde putem evada în momentul în care o zi stresantă se încheie. Sentimentul de linişte pe care o icoană vi-l poate oferi nu trebuie omis de aceea vă propunem să vă acordaţi un minut de pace într-un cadru intim, lângă această icoană argintată pe care v-o oferim.

  Dimensiuni: 23 x 33 cm

  599.00lei
 • Sfanta Familie-Icoana pe foita de argint

  3.00 out of 5

  Grija faţă de cei dragi este una dintre caracteristicile principale care ne defineşte ca oameni. Este un sentiment care-i oferă celui de lângă noi putere ştiind că are sprijinul familiei. Această icoană poate fi oferită cadou unor prieteni buni sau rudelor. Are un suport elegant permiţând să fie amplasată pe un raft al bibliotecii, dar poate fi agăţată şi pe perete.

  Dimensiuni: 25,5 x 32 cm

  559.00lei
 • Icoana argint-Maica Domnului

  0 out of 5

  Icoana argintată cu Maica Domnului poate fi cadoul ideal cu ocazia sărbătorilor religioase, cadou de căsătorie sau botez.

  Dimensiuni: 25,5 x 32 cm

  479.00lei
 • Icoana argint pe lemn cu Sfanta Familie

  4.00 out of 5

  O icoană care vă duce cu gândul la viaţa armonioasă de familie este cadoul ideal pentru un cuplu de tineri care se căsătoresc. Poate fi oferită, nu doar drept cadou de nuntă, dar şi cadou de cununie, trimiţând tânărul cuplu la gândul familiei ce o vor întemeia. Icoana poate fi oferită cadou şi naşilor, evocând grija pe care aceştia trebuie să o insufle familiei.

  Dimensiuni: 38 x 31 cm

   

  605.00lei
 • Sfanta Familie-icoana argint pe lemn

  3.00 out of 5

  Întemeierea unei familii este un pas important în viaţa oricărei persoane. Pentru a păşi cu încredere în această nouă etapă a vieţii, o icoană este potrivită pentru a fi oferită cadou de nuntă sau cadou de cununie. De asemenea, tânărul cuplu la rândul său ar putea folosi această icoană pentr a o oferi cadou naşilor, pentru a le mulţumi pentru dorinţa de a-i călăuzi în viaţă.

  Dimensiuni: 25,5 x 22,5 cm

   

  449.00lei
 • Icoana argint mare Maica Domnului din Betleem

  3.00 out of 5

  Este o icoană mare de argint, foarte frumoasă, realizată cu mult bun gust. Înfățișează pe Maica Domnului cu Pruncul, fiind o icoană plină de semnificații.

  Icoana este realizată din foiță de argint, montată pe un suport de lemn elegant.

   

  Livrare gratuita

   

  Dimensiuni: 35 cm x 28 cm

  679.00lei
 • Icoana argintata cu Maria si Pruncul

  5.00 out of 5

  Este o icoană extrem de frumoasă, care înfățișează pe Fecioara Maria cu Pruncul. Calitatea superioară, coloristica și valoarea ei spirituală, fac din  această icoană de argint o veritabilă bijuterie.

   

  Livrare gratuita

   

  Dimensiuni: 15 cm x 20 cm

  435.00lei