Product Tag - icoane argint mari

 • Icoana argintata pe lemn-Familia Sfanta

  4.11 out of 5

  Este o icoan─â de argint mare, valoroas─â ╚Öi foarte frumoas─â, plin─â de semnifica╚Ťii, care ├«nf─â╚Ťi╚Öeaz─â sugestiv Sf├ónta Familie. Icoana este executat─â impecabil, ansamblat─â manual ╚Öi┬á de calitate superioar─â.

   

  Dimensiuni: 24 x 31 cm

   

  Livrare gratuita

   

  549.00lei
 • Icoana de argint cu Sfanta Familie

  2.60 out of 5

  Familia este locul unde putem evada ├«n momentul ├«n care o zi stresant─â se ├«ncheie. Sentimentul de lini┼čte pe care o icoan─â vi-l poate oferi nu trebuie omis de aceea v─â propunem s─â v─â acorda┼úi un minut de pace ├«ntr-un cadru intim, l├óng─â aceast─â icoan─â argintat─â pe care v-o oferim.

  Dimensiuni: 23 x 33 cm

  599.00lei
 • Sfanta Familie-Icoana pe foita de argint

  3.01 out of 5

  Grija fa┼ú─â de cei dragi este una dintre caracteristicile principale care ne define┼čte ca oameni. Este un sentiment care-i ofer─â celui de l├óng─â noi putere ┼čtiind c─â are sprijinul familiei. Aceast─â icoan─â poate fi oferit─â cadou unor prieteni buni sau rudelor. Are un suport elegant permi┼ú├ónd s─â fie amplasat─â pe un raft al bibliotecii, dar poate fi ag─â┼úat─â ┼či pe perete.

  Dimensiuni: 25,5 x 32 cm

  559.00lei
 • Icoana argint-Maica Domnului

  3.06 out of 5

  Icoana argintat─â cu Maica Domnului poate fi cadoul ideal cu ocazia s─ârb─âtorilor religioase, cadou de c─âs─âtorie sau botez.

  Dimensiuni: 25,5 x 32 cm

  Pre╚Ťul ini╚Ťial a fost: 559.00lei.Pre╚Ťul curent este: 479.00lei.
 • Icoana argint pe lemn cu Sfanta Familie

  2.99 out of 5

  O icoan─â care v─â duce cu g├óndul la via┼úa armonioas─â de familie este cadoul ideal pentru un cuplu de tineri care se c─âs─âtoresc. Poate fi oferit─â, nu doar drept cadou de nunt─â, dar ┼či cadou de cununie, trimi┼ú├ónd t├ón─ârul cuplu la g├óndul familiei ce o vor ├«ntemeia. Icoana poate fi oferit─â cadou ┼či na┼čilor, evoc├ónd grija pe care ace┼čtia trebuie s─â o insufle familiei.

  Dimensiuni: 38 x 31 cm

   

  605.00lei
 • Sfanta Familie-icoana argint pe lemn

  3.40 out of 5

  ├Äntemeierea unei familii este un pas important ├«n via┼úa oric─ârei persoane. Pentru a p─â┼či cu ├«ncredere ├«n aceast─â nou─â etap─â a vie┼úii, o icoan─â este potrivit─â pentru a fi oferit─â cadou de nunt─â sau cadou de cununie. De asemenea, t├ón─ârul cuplu la r├óndul s─âu ar putea folosi aceast─â icoan─â pentr a o oferi cadou na┼čilor, pentru a le mul┼úumi pentru dorin┼úa de a-i c─âl─âuzi ├«n via┼ú─â.

  Dimensiuni: 25,5 x 22,5 cm

   

  449.00lei
 • Icoana argint mare Maica Domnului din Betleem

  2.76 out of 5

  Este o icoan─â mare de argint, foarte frumoas─â, realizat─â cu mult bun gust. ├Änf─â╚Ťi╚Öeaz─â pe Maica Domnului cu Pruncul, fiind o icoan─â plin─â de semnifica╚Ťii.

  Icoana este realizat─â din foi╚Ť─â de argint, montat─â pe un suport de lemn elegant.

   

  Livrare gratuita

   

  Dimensiuni: 35 cm x 28 cm

  679.00lei
 • Icoana argintata cu Maria si Pruncul

  3.16 out of 5

  Este o icoan─â extrem de frumoas─â, care ├«nf─â╚Ťi╚Öeaz─â pe Fecioara Maria cu Pruncul. Calitatea superioar─â, coloristica ╚Öi valoarea ei spiritual─â, fac din┬á aceast─â icoan─â de argint o veritabil─â bijuterie.

   

  Livrare gratuita

   

  Dimensiuni: 15 cm x 20 cm

  435.00lei