Product Tag - icoane argint certificat

 • Icoana argint cu Sfanta Familie

  2.61 out of 5

  O icoan─â din argint cu Sf├ónta Familie este cu siguran╚Ť─â cadoul potrivit pentru o t├ón─âr─â familie proasp─ât c─âs─âtorit─â. Icoane argintate mai sunt d─âruite ╚Öi cu ocazia diverselor anivers─âri de familie, onomastice sau cu ocazia botezului copiilor. O icoan─â de argint este un cadou valoros, sensibil, de suflet, care emo╚Ťioneaz─â ╚Öi aduce lini╚Öte ├«ntr-o cas─â.

   

  Dimensiuni: 18,5 x 23 cm

  Pre╚Ťul ini╚Ťial a fost: 365.00lei.Pre╚Ťul curent este: 299.00lei.
 • Sfanta Familie-Icoana argintata

  3.08 out of 5

  Icoana este confectionata din argint 925 pe suport din lemn. Poate fi asezata pe un mobilier sau agatata pe un perete. Contine Certificat de calitate. Cadou potrivit pentru zile de nastere, nunta, casa noua, sarbatori religioase.

  Dimensiuni: 13 x 10 cm

  144.00lei
 • Icoana argintata cu Maica Domnului si Pruncul

  3.04 out of 5

  Este potrivit─â ├«n orice cas─â ╚Öi are rolul de a aduce lini╚Öte ├«mpreun─â cu┬á credin╚Ťa c─â Maica Domnului vegheaz─â asupra noastr─â cu iubire ╚Öi protec╚Ťie divin─â.

   

  Dimensiuni: 10 x 8 cm

   

  Livrare 15 lei

  165.00lei
 • Icoana argintata pe lemn-Familia Sfanta

  4.11 out of 5

  Este o icoan─â de argint mare, valoroas─â ╚Öi foarte frumoas─â, plin─â de semnifica╚Ťii, care ├«nf─â╚Ťi╚Öeaz─â sugestiv Sf├ónta Familie. Icoana este executat─â impecabil, ansamblat─â manual ╚Öi┬á de calitate superioar─â.

   

  Dimensiuni: 24 x 31 cm

   

  Livrare gratuita

   

  549.00lei
 • Icoana argint Maica Domnului Amolyntos

  2.95 out of 5

  Este o icoan─â de argint de dimensiune mic─â,┬á foarte frumoas─â, fin─â ╚Öi elegant─â, similar─â unei bijuterii.┬áIcoana este realizat─â ├«n Italia, din foi╚Ť─â de argint montat─â pe un suport de lemn,┬á ansamblat─â manual cu mare aten╚Ťie la detalii, decorat─â cu pietre Swarovski.

   

  Cost livrare 15 lei

   

  Dimensiuni: 8 cm x 10 cm

  Pre╚Ťul ini╚Ťial a fost: 175.00lei.Pre╚Ťul curent este: 134.00lei.
 • Icoan─â argint Maica Domnului decorat─â cu pietre Swarovski

  3.33 out of 5

  Este o icoan─â de argint mare ├«n care este reprezentat─â sugestiv Fecioara Maria care-╚Öi ╚Ťine Pruncul pe bra╚Ťul drept (Amolyntos).┬á Icoana este de o frumuse╚Ťe deosebit─â, at├ót prin ceea ce simbolizeaz─â, c├ót ╚Öi prin modul ├«n care este realizat─â.

   

  Livrare gratuit─â

   

  Dimensiuni: 15 cm  x 20 cm

  435.00lei
 • Familia Sfanta-icoana argint

  0 out of 5

  Aceast─â icoan─â pe care v-o oferim este realizat─â ├«n stilul tradi┼úional ┼či, amplasat─â ├«ntr-un loc vizibil, pe un birou sau ├«n bibliotec─â v─â va aduce aminte c─â locuin┼úa este locul ideal unde g─âsi┼úi lini┼čtea pe care o c─âuta┼úi.

   

  Dimensiuni: 20 x 15 cm

  175.00lei