Product Tag - icoana argint

 • Icoana argint-Fecioara Maria cu Pruncul

  2.72 out of 5

  Icoana argint-Fecioara Maria cu Pruncul decorata cu cristale Swarovski. Icoana este realizata din foita de argint 925 pe suport din lemn, de culoare maro. Datorita suportului detasabil, se poate aseza pe un birou sau agata pe un perete.

  Dimensiuni: 11 x 15 cm

  295.00lei
 • Icoana argintata cu Maica Domnului si Pruncul

  3.04 out of 5

  Este potrivit─â ├«n orice cas─â ╚Öi are rolul de a aduce lini╚Öte ├«mpreun─â cu┬á credin╚Ťa c─â Maica Domnului vegheaz─â asupra noastr─â cu iubire ╚Öi protec╚Ťie divin─â.

   

  Dimensiuni: 10 x 8 cm

   

  Livrare 15 lei

  165.00lei
 • Icoana argint-Maica Domnului cu Pruncul

  3.05 out of 5

  Icoana este realizat─â┬ádin foi╚Ť─â de argint, pe un suport de lemn de culoare maro, decorat─â cu cristale Swarovski. Este o icoan─â grea, plin─â, valoroas─â ╚Öi intens decorat─â, specific─â ritului ortodox. Se poate folosi montat─â pe un perete sau ca obiect de decor cu suportul propriu, a╚Öezat─â pe un birou sau alt obiect de mobilier.

   

  Dimensiuni: 15 x 20 cm

  395.00lei
 • Fecioara Maria-Icoana argint

  3.02 out of 5

  Un gest de mare tandre┼úe se reg─âse┼čte ├«n aceast─â icoan─â ├«n care Fecioara Maria ocrote┼čte pruncul. Este o icoan─â care poate fi oferit─â ├«n mai multe ├«mprejur─âri, fie cu ocazia unui botez ┼či, de ce nu, unei persoane v├órstnice ai c─ârei copii ├«i r─âm├ón mereu ├«n suflet. Icoana poate fi a┼čezat─â pe un raft, dar, datorit─â suportului deta┼čabil, poate fi ag─â┼úat─â ┼či pe perete.

  Dimensiuni: 12 x 14,5 cm

  154.00lei
 • Icoana argint decorata cu cristale Swarovski

  2.63 out of 5

  Maica Domnului Amolyntos ( a Patimilor ) este una dintre cele mai cunoscute ╚Öi ├«ndr─âgite icoane ale lumii ortodoxe, cu o poveste frumoas─â ╚Öi plin─â de semnifica╚Ťii.

  Comandă acum această icoană argint și convinge-te de calitatea ei.

  Livrare 15 lei

  Dimensiuni: 8 cm x 10 cm

  134.00lei
 • Icoana de argint Maica Domnului Amolyntos

  2.00 out of 5

  Icoana este realizat─â din foi╚Ť─â de argint, asamblat─â manual pe un suport de lemn elegant, decorat─â cu pietre Swarovski.

  Este potrivit─â ├«n orice cas─â ╚Öi are rolul de a aduce lini╚Öte impreun─â cu credin╚Ťa c─â Maica Domnului vegheaz─â asupra noastr─â cu iubire.

  Comand─â acum aceast─â icoan─â argintat─â ╚Öi convinge-te de frumuse╚Ťea ei.

   

  Livrare gratuita

   

  Dimensiuni: 11 cm x 15 cm

  299.00lei
 • Icoana pe foita de argint-Maica Domnului

  2.91 out of 5

  Icoana este realizata din argint 925, decorata cu cristale Swarovski, pe suport din lemn de culoare maro. Suportul ii permite sa fie asezata pe un mobilier sau agatata pe un perete. Poate fi un cadou special pentru persoanele dragi tie.

   

  Livrare gratuita

   

  Dimensiuni: 15 cm x 11 cm

  325.00lei
 • Icoana pe foita de argint cu Maica Domnului

  0 out of 5

  O icoan─â din argint cu Fecioara Maria este un excelent mesager de gratitudine, iubire┬á ╚Öi recuno╚Ötin╚Ť─â pentru p─ârin╚Ťi sau bunici din partea genera╚Ťiilor tinere. Este de regul─â un cadou de suflet, valoros, care r─âm├óne ├«n timp.

   

  Livrare 15 lei

   

  Dimensiune: 10 cm x 8 cm

  175.00lei
 • Icoana argint Maica Domnului din Betleem

  3.33 out of 5

  Este o icoan─â ortodox─â, clasic─â, foarte frumoas─â, ├«n care reg─âsim pe┬á Maica Domnului cu Pruncul.┬á Icoana este realizat─â din foi╚Ť─â de argint, pe un suport elegant din lemn de culoare maro.

   

  Livrare gratuita

  Dimensiuni: 20 x 26 cm

  299.00lei
 • Icoana argint Maica Domnului din Kazan

  3.18 out of 5

  Aceast─â icoan─â de argint este extrem de frumoas─â, din foi╚Ť─â de argint montat─â pe un suport de lemn, decorat─â cu Pietre Swarovski. Este realizat─â ├«n Italia, lucrat─â cu mare aten╚Ťie la detalii. Coloristica, textura materialelor ╚Öi ├«nsemn─âtatea acestei icoane o fac s─â poat─â fi comparat─â cu o bijuterie.

  Comand─â acum aceast─â icoan─â argint ╚Öi convinge-te de frumuse╚Ťea ei.

   

  Livrare gratuita

   

  Dimensiuni: 11 cm x 15 cm

  295.00lei
 • Icoan─â argint Maica Domnului decorat─â cu pietre Swarovski

  3.33 out of 5

  Este o icoan─â de argint mare ├«n care este reprezentat─â sugestiv Fecioara Maria care-╚Öi ╚Ťine Pruncul pe bra╚Ťul drept (Amolyntos).┬á Icoana este de o frumuse╚Ťe deosebit─â, at├ót prin ceea ce simbolizeaz─â, c├ót ╚Öi prin modul ├«n care este realizat─â.

   

  Livrare gratuit─â

   

  Dimensiuni: 15 cm  x 20 cm

  435.00lei
 • Icoana argint cu Familia Sfanta

  3.50 out of 5

  O icoan─â deosebit de frumoas─â ╚Öi sensibil─â, care ├«nf─â╚Ťi╚Öeaz─â Sf├ónta Familie. Este una dintre cele mai cunoscute icoane ortodoxe. Este o┬á litografie cu bordur─â de argint, montat─â pe lemn maro.

  Se poate folosi atât așezată pe un moblier, cât și atârnată pe perete.

  Dimensiuni: 20 x 26 cm

  249.00lei