Product Tag - cadouri cununie

 • Bomboniera cu placuta argintata

  2.48 out of 5

  Nu pu┼úine sunt situa┼úiile ├«n care bomboanele sau jeleurie stau ├«n punga lor, rupt─â ┼či inestetic─â. O bombonier─â schimb─â total modul de servire a acestor mici pl─âceri dulci. Bomboniera pe care ┼úi-o oferim are o pl─âcu┼ú─â argintat─â ┼či poate fi oferit─â cadou de nunt─â sau cadou na┼čilor.

  Diametru 21 cm

  384.00lei
 • Cutie argintata pentru bijuterii

  2.86 out of 5

  Această cutie pentru bijuterii pe care v-o oferim este ideală pentru a fi oferită cadou de nuntă sau de cununie. Cutia este argintată, iar verighetele care se regăsesc pe casetă le vor aminti tinerilor de unul dintre momentele importante din viaţa lor. Cutia este practică, având compartimente pentru separarea tipurilor de bijuterii.

  Dimensiuni: 22 x 18 cm

  675.00lei
 • Rama foto argintata cu verighete

  3.16 out of 5

  ┼×tim c├ót de greu este s─â g─âse┼čti un cadou potrivit pentru miri, tocmai de aceea ├«┼úi propunem aceast─â ram─â ideal─â pentru ├«ndr─âgosti┼úi. Rama este lucrat─â fin, cu detalii care cu siguran┼ú─â i-ar impresiona. Rama poate fi oferit─â cadou ├«n orice moment al rela┼úiei celor doi, pentru cununie sau pentru nunt─â.

  Dimensiuni: 15 x 20 cm

  495.00lei
 • Vaza din cristal cu placa argintata

  2.71 out of 5

  Florile aduc ├«ntotdeauna prospe┼úime casei, iar aranjamentele florale sunt la mare c─âutare ├«n ultimul timp. O vaz─â din cristal cu plac─â argintat─â care s─â scoat─â ├«n eviden┼ú─â aranjamentul este ideal─â pentru orice locuin┼ú─â. Fiind cu totul deosebit─â, vaza poate fi oferit─â cadou de nunt─â sau cadou na┼čilor.

  Dimensiuni: inaltime 30 cm, diametru 12 cm

  405.00lei
 • Rama foto argintata

  2.18 out of 5

  Îţi oferim o ramă pentru fotografii realizată într-un stil unic, tineresc, care denotă romantism. Rama poate fi oferita cadou mirilor. Poate fi amplasată pe birou sau pe rafturile unei biblioteci.

  Dimensiuni: 15 x 20 cm

  359.00lei
 • Rama foto cadou pentru nunta

  2.42 out of 5

  Rama pe care o propunem este una cu totul deosebit─â, fiind argintat─â. Este ideal─â pentru a fi oferit─â cadou mirilor. Designul este unic fiind potrivit pentru un cadou de nunt─â.

  Dimensiuni: 18 x 24 cm

  349.00lei
 • Rama foto argintata 3 in 1

  2.59 out of 5

  Atunci când vrei să oferi un cadou deosebit, alegerea trebuie făcută cu grijă. Noi îţi oferim această ramă cu foiţă de argint care este ideală pentru a fi oferită cadou de nuntă sau de cununie. Datorită suportului, rama poate fi amplasată pe un birou sau pe raftul unei biblioteci.

  Dimensiuni: 13 x 18 cm

  620.00lei
 • Album foto cu placa argintata

  2.33 out of 5

  Tehnologia ├«┼úi ofer─â posibilitatea de a realiza foarte multe fotografii. Odat─â f─âcute, unele dintre ele r─âm├ón ├«nmagazinate ├«n memoria computerului. Un album foto deosebit te va face s─â ├«┼úi aduci aminte de clipele pl─âcute petrecute ├«n via┼ú─â. Chiar ┼či numai selectarea imaginilor pe care le vei pune ├«n album te va face s─â retr─âie┼čti clipele din trecut. Albumul are coperta din piele ┼či o plac─â argintat─â, fiind ideal ┼či pentru un cadou de cununie sau de nunt─â.

  Dimensiuni: 25 x 30 cm

  355.00lei
 • Tablou cu placa argintata

  2.91 out of 5

  Tabloul pe care ┼úi-l oferim este cadoul ideal pentru un t├ón─âr cuplu. Fie c─â dore┼čti s─â le faci tinerilor o surpriz─â cu ocazia cununiei, fie c─â vrei s─â le faci un cadou de nunt─â, cu siguran┼ú─â nu vei da gre┼č cu un tablou deosebit.

  Dimensiuni: 37 x 32 cm

  595.00lei
 • Sfanta Familie-icoana argintata pe lemn

  2.88 out of 5

  Via┼úa ├«nseamn─â, uneori, concesii. Acesta este un lucru bun, de multe ori fiind nevoi┼úi s─â ced─âm pu┼úin tocmai pentru a ni se deschide alte u┼či. O icoan─â ├«n care este evocat─â “Sf├ónta Familie” ├«i aminte┼čte oric─ârei persoane c─â renun┼ú─ârile din trecut au ├«nsemnat actualul prezent, mai ├«mplinit, mai bun, al─âturi de familie. Icoana poate fi oferit─â cadou de cununie, cadou de nunt─â sau cadou na┼čilor. Datorit─â unui suport elegant, ea poate fi amplasat─â pe un birou sau ├«ntr-o bibliotec─â.

  Dimensiuni: 18 x 24 cm

  509.00lei
 • Sfanta Familie-Icoana argint

  2.74 out of 5

  Icoana pe care v-o oferim este una care se ├«ncadreaz─â at├ót ├«n orice ├«nc─âpere a c─âminului, dar ┼či ├«ntr-un birou de serviciu. Datorit─â suportului deta┼čabil, icoana poate fi pus─â pe birou, dar ┼či ag─â┼úat─â pe perete.

  Dimensiuni: 14,5 x 12,5 cm

  164.00lei
 • Icoana argint-Sfanta Familie

  2.87 out of 5

  Iti oferim aceasta icoana din argint lucrata pe lemn, cu o forma eleganta care va oferi un plus de lumina caminului persoanei care o va primi cadou. Avand o forma eleganta se potriveste atat in camera de zi cat si in dormitor. Un cadou potrivit atat pentru sarbatorile religioase cat si pentru aniversari sau alte ocazii.

   

  Dimensiuni: 13 x 10 cm

  150.00lei