Product Tag - cadouri aniversari

 • Icoana argint-Sfanta Familie

  2.87 out of 5

  Iti oferim aceasta icoana din argint lucrata pe lemn, cu o forma eleganta care va oferi un plus de lumina caminului persoanei care o va primi cadou. Avand o forma eleganta se potriveste atat in camera de zi cat si in dormitor. Un cadou potrivit atat pentru sarbatorile religioase cat si pentru aniversari sau alte ocazii.

   

  Dimensiuni: 13 x 10 cm

  150.00lei
 • Icoana argintata cu Iisus Hristos

  2.83 out of 5

  Icoana poate fi aranjata pe un birou sau agatata pe un perete. Reprezinta un cadou deosebit pentru familie sau prieteni.

  Dimensiuni: 24.5 x 19.5 cm

   

  449.00lei
 • Sfanta Familie-Icoana pe foita de argint

  3.10 out of 5

  Grija faţă de cei dragi este una dintre caracteristicile principale care ne defineşte ca oameni. Este un sentiment care-i oferă celui de lângă noi putere ştiind că are sprijinul familiei. Această icoană poate fi oferită cadou unor prieteni buni sau rudelor. Are un suport elegant permiţând să fie amplasată pe un raft al bibliotecii, dar poate fi agăţată şi pe perete.

  Dimensiuni: 25,5 x 32 cm

  559.00lei
 • Icoana argint-Maica Domnului

  3.11 out of 5

  Icoana argintată cu Maica Domnului poate fi cadoul ideal cu ocazia sărbătorilor religioase, cadou de căsătorie sau botez.

  Dimensiuni: 25,5 x 32 cm

  479.00lei
 • Icoana de argint-Fecioara Maria

  2.77 out of 5

  O icoană deosebită este darul perfect pe care îl puteţi oferi unei familii tinere. Realizată într-un stil modern, icoana se potriveşte în orice cameră a locuinţei. În braţele Fecioarei Maria, Pruncul se simte ocrotit, la fel cum se va simţi şi familia căreia îi veţi oferi acest cadou.

  Dimensiuni: 16,5 x 7,5 cm

  179.00lei
 • Iconita argint-Sfanta Familie

  3.00 out of 5

  Umple caminul tau cu o atmosfera de pace si liniste cu ajutorul icoanei la care sa iti intorci privirea de fiecare data cand ai nevoie de un moment doar al tau. Realizata intr-o forma moderna, icoana poate fi amplasata pe birou sau in raftul unei biblioteci.

  Dimensiuni: 10,7 x 8,7 cm

  99.00lei
 • Icoana argintata-Maica Domnului

  2.22 out of 5

  Maica Domnului într-o reprezentare care scoate în evidenţă puterea legăturii dintre Dumnezeu şi om este imaginea redată de această icoană. Maica Domnului  ţine în braţe pruncul, iar privirea ei blândă ne duce cu gândul la apropierea dintre Dumnezeu şi om. Este o icoană potrivită pentru a fi oferită cadou pentru botez, pentru cununie sau aniversari. Icoana este îmbrăcată într-o foiţă din argint, care-i conferă simplitate, dar şi o eleganţă aparte.

  Dimensiuni: 21 x 8 cm

  295.00lei
 • Icoana pe foita de argint cu Pruncul si Maria

  2.84 out of 5

  Cu o formă elegantă se potrivește atât în cameră de zi cât și în dormitor. Un cadou potrivit atât pentru sărbătorile religioase cât și pentru aniversări sau alte ocazii.

  Dimensiuni: 22 x 8 cm

  225.00lei
 • Icoana argint-Fecioara Maria

  2.93 out of 5

  Icoana este laminata cu argint 925 pe suport din lemn. Se poate aseza pe un raft, birou, sau pe o noptiera. Poate fi un cadou deosebit pentru orice fel de ocazie.

  Dimensiuni: 8,8 x 10,7 cm

  90.00lei