Product Tag - cadouri aniversari

 • Icoana argint-Sfanta Familie

  2.56 out of 5

  Iti oferim aceasta icoana din argint lucrata pe lemn, cu o forma eleganta care va oferi un plus de lumina caminului persoanei care o va primi cadou. Avand o forma eleganta se potriveste atat in camera de zi cat si in dormitor. Un cadou potrivit atat pentru sarbatorile religioase cat si pentru aniversari sau alte ocazii.

   

  Dimensiuni: 13 x 10 cm

  150.00lei
 • Icoana argintata cu Iisus Hristos

  1.00 out of 5

  Icoana poate fi aranjata pe un birou sau agatata pe un perete. Reprezinta un cadou deosebit pentru familie sau prieteni.

  Dimensiuni: 24.5 x 19.5 cm

   

  449.00lei
 • Sfanta Familie-Icoana pe foita de argint

  3.00 out of 5

  Grija fa┼ú─â de cei dragi este una dintre caracteristicile principale care ne define┼čte ca oameni. Este un sentiment care-i ofer─â celui de l├óng─â noi putere ┼čtiind c─â are sprijinul familiei. Aceast─â icoan─â poate fi oferit─â cadou unor prieteni buni sau rudelor. Are un suport elegant permi┼ú├ónd s─â fie amplasat─â pe un raft al bibliotecii, dar poate fi ag─â┼úat─â ┼či pe perete.

  Dimensiuni: 25,5 x 32 cm

  559.00lei
 • Icoana argint-Maica Domnului

  0 out of 5

  Icoana argintat─â cu Maica Domnului poate fi cadoul ideal cu ocazia s─ârb─âtorilor religioase, cadou de c─âs─âtorie sau botez.

  Dimensiuni: 25,5 x 32 cm

  479.00lei
 • Icoana de argint-Fecioara Maria

  2.43 out of 5

  O icoan─â deosebit─â este darul perfect pe care ├«l pute┼úi oferi unei familii tinere. Realizat─â ├«ntr-un stil modern, icoana se potrive┼čte ├«n orice camer─â a locuin┼úei. ├Än bra┼úele Fecioarei Maria, Pruncul se simte ocrotit, la fel cum se va sim┼úi ┼či familia c─âreia ├«i ve┼úi oferi acest cadou.

  Dimensiuni: 16,5 x 7,5 cm

  179.00lei
 • Iconita argint-Sfanta Familie

  3.00 out of 5

  Umple caminul tau cu o atmosfera de pace si liniste cu ajutorul icoanei la care sa iti intorci privirea de fiecare data cand ai nevoie de un moment doar al tau. Realizata intr-o forma moderna, icoana poate fi amplasata pe birou sau in raftul unei biblioteci.

  Dimensiuni: 10,7 x 8,7 cm

  99.00lei
 • Icoana argintata-Maica Domnului

  2.22 out of 5

  Maica Domnului ├«ntr-o reprezentare care scoate ├«n eviden┼ú─â puterea leg─âturii dintre Dumnezeu ┼či om este imaginea redat─â de aceast─â icoan─â. Maica Domnului ┬á┼úine ├«n bra┼úe pruncul, iar privirea ei bl├ónd─â ne duce cu g├óndul la apropierea dintre Dumnezeu ┼či om. Este o icoan─â potrivit─â pentru a fi oferit─â cadou pentru botez, pentru cununie sau aniversari. Icoana este ├«mbr─âcat─â ├«ntr-o foi┼ú─â din argint, care-i confer─â simplitate, dar ┼či o elegan┼ú─â aparte.

  Dimensiuni: 21 x 8 cm

  295.00lei
 • Icoana pe foita de argint cu Pruncul si Maria

  5.00 out of 5

  Cu o formă elegantă se potrivește atât în cameră de zi cât și în dormitor. Un cadou potrivit atât pentru sărbătorile religioase cât și pentru aniversări sau alte ocazii.

  Dimensiuni: 22 x 8 cm

  225.00lei
 • Icoana argint-Fecioara Maria

  2.49 out of 5

  Icoana este laminata cu argint 925 pe suport din lemn. Se poate aseza pe un raft, birou, sau pe o noptiera. Poate fi un cadou deosebit pentru orice fel de ocazie.

  Dimensiuni: 8,8 x 10,7 cm

  90.00lei