Product Tag - cadou cununie

 • Icoana argintata cu Familia Sfanta

  5.00 out of 5

  Ocrotirea celor dragi este un rol pe care aproape fiecare persoană şi-l asumă. Desigur, fiecare încearcă în felul său, iar unele persoane consideră că o icoană care să le fie alături membrilor familiei este ideală. De aceea vă oferim această icoană argintată pe suport de lemn, cu un design deosebit care să le amintească celor dragi că sunt mereu protejaţi.

  Dimensiuni: 18 x 14 cm

  390.00lei
 • Sfanta Familie-icoana argint pe lemn

  0 out of 5

  Întemeierea unei familii este un pas important în viaţa oricărei persoane. Pentru a păşi cu încredere în această nouă etapă a vieţii, o icoană este potrivită pentru a fi oferită cadou de nuntă sau cadou de cununie. De asemenea, tânărul cuplu la rândul său ar putea folosi această icoană pentr a o oferi cadou naşilor, pentru a le mulţumi pentru dorinţa de a-i călăuzi în viaţă.

  Dimensiuni: 25,5 x 22,5 cm

   

  449.00lei
 • Icoana pe foita de argint-Fecioara Maria

  5.00 out of 5

  Icoana pe foita de argint-Fecioara Maria. Legătura specială care se creează între tine şi divinitate nu poate fi înţeleasă de nici o altă persoană. Îţi oferim această icoană care să îţi fie aproape de suflet, care să îţi amintească, de fiecare dată când o vezi în casă, că Dumnezeu te veghează. Icoana poate fi amplasată în bibliotecă sau pe un birou.

  Dimensiuni: 15 x 8 cm

   

   

  139.00lei