Product Tag - cadou cununie

 • Icoana argintata cu Familia Sfanta

  2.52 out of 5

  Ocrotirea celor dragi este un rol pe care aproape fiecare persoan─â ┼či-l asum─â. Desigur, fiecare ├«ncearc─â ├«n felul s─âu, iar unele persoane consider─â c─â o icoan─â care s─â le fie al─âturi membrilor familiei este ideal─â. De aceea v─â oferim aceast─â icoan─â argintat─â pe suport de lemn, cu un design deosebit care s─â le aminteasc─â celor dragi c─â sunt mereu proteja┼úi.

  Dimensiuni: 18 x 14 cm

  329.00lei
 • Icoana argint pe lemn cu Sfanta Familie

  2.96 out of 5

  O icoan─â care v─â duce cu g├óndul la via┼úa armonioas─â de familie este cadoul ideal pentru un cuplu de tineri care se c─âs─âtoresc. Poate fi oferit─â, nu doar drept cadou de nunt─â, dar ┼či cadou de cununie, trimi┼ú├ónd t├ón─ârul cuplu la g├óndul familiei ce o vor ├«ntemeia. Icoana poate fi oferit─â cadou ┼či na┼čilor, evoc├ónd grija pe care ace┼čtia trebuie s─â o insufle familiei.

  Dimensiuni: 38 x 31 cm

   

  605.00lei
 • Sfanta Familie-icoana argint pe lemn

  3.40 out of 5

  ├Äntemeierea unei familii este un pas important ├«n via┼úa oric─ârei persoane. Pentru a p─â┼či cu ├«ncredere ├«n aceast─â nou─â etap─â a vie┼úii, o icoan─â este potrivit─â pentru a fi oferit─â cadou de nunt─â sau cadou de cununie. De asemenea, t├ón─ârul cuplu la r├óndul s─âu ar putea folosi aceast─â icoan─â pentr a o oferi cadou na┼čilor, pentru a le mul┼úumi pentru dorin┼úa de a-i c─âl─âuzi ├«n via┼ú─â.

  Dimensiuni: 25,5 x 22,5 cm

   

  449.00lei
 • Icoana argint pe lemn cu Familia Sfanta

  3.40 out of 5

  Realizat─â ├«ntr-o form─â modern─â, aceast─â icoan─â care evoc─â “Sf├ónta Familie” este potrivit─â ├«n orice locuin┼ú─â. Tocmai datorit─â stilului modern ├«n care a fost realizat─â, ea poate fi oferit─â cadou de nunt─â sau cadou de cununie, fiind potrivit─â ┼či pentru cadou na┼čilor. Icoana scoate ├«n relief familia ┼či importan┼úa acesteia ├«n societate. Icoana poate fi amplasat─â pe un birou, av├ónd un suport elegant, ├«ns─â poate fi pozi┼úionat─â ┼či pe perete.

  Dimensiuni: 27 x 32,5 cm

  Livrare gratuita

  519.00lei
 • Icoana pe foita de argint-Fecioara Maria

  2.87 out of 5

  Icoana pe foita de argint-Fecioara Maria. Leg─âtura special─â care se creeaz─â ├«ntre tine ┼či divinitate nu poate fi ├«n┼úeleas─â de nici o alt─â persoan─â. ├Ä┼úi oferim aceast─â icoan─â care s─â ├«┼úi fie aproape de suflet, care s─â ├«┼úi aminteasc─â, de fiecare dat─â c├ónd o vezi ├«n cas─â, c─â Dumnezeu te vegheaz─â. Icoana poate fi amplasat─â ├«n bibliotec─â sau pe un birou.

  Dimensiuni: 15 x 8 cm

   

   

  139.00lei