Cum returnez?

Conditii de returnare

Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastra. Cu ajutorul produselor cadouridinrai.ro, sunteti tot timpul 100% satisfacut. Daca nu, va veti primi banii inapoi.
Conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.
Produsele realizate prin comanda personalizata nu se pot returna. De asemenea produsele ridicate de la sediul nostru, conform legii nr.51 din 21 Ianuarie 2003, nu se considera comert la distanta si prin urmare nu pot fi returnate.


Termenii de returnare

Pentru a returna un produs comandat, trebuie sa ne anuntati prin e-mail sau telefonic la 0722 140 420 in termen de 14 zile de la primirea comenzii.

  • Produsele pot fi returnate numai daca se afla in starea lor originala, nu prezinta deteriorari datorate unei utilizari, daca sunt insotite de ambalajul original si au toate etichetele atasate de produs fara a fi rupte, precum si de documentele primite in cutie.
  • In documentele primite odata cu comanda veti gasi o proforma de returnare in care sunt trecute produsele comandate si in care trebuie sa completati dumneavoastra datele necesare pentru returnarea banilor (codul IBAN de 24 caractere, banca, CNP-ul).
  • Pentru retur va rugam sa ne anuntati cand este pregatit coletul si noi vom trimite un reprezentant Fan Courier la adresa mentionata de dvs. pentru preluare. Numai in acest fel transportul de retur este gratuit (valabil pentru comenzi in Romania).
  • Banii inapoi in maxim 3 zile lucratoare in caz de returnare
  • Odata ajuns la noi coletul cu produsele returnate, cadouridinrai.ro se obliga sa returneze prin transfer bancar contravaloarea produselor in termen de maxim 3 zile lucratoare de la data primirii si validarii returului; in aceasta contravaloare nu sunt incluse taxele pentru transportul produselor returnate.

Primiti banii inapoi, garantat!

Trebuie doar sa ne comunicati telefonic ca doriti sa returnati produsul, iar noi trimitem curierul sa ridice produsul pe care doriti sa il returnati si dupa maxim 3 zile lucratoare veti primi banii in contul specificat de dvs.

INFORMATII IMPORTANTE
  • Toate produsele sunt controlate pentru calitate si verificate pentru orice probleme sau defecte inainte sa fie trimise catre client.
  • Desi incercam sa oferim o imagine cat mai fidela in ceea ce priveste culorile produselor, existenta unei game foarte variate de monitoare face posibil ca unele culori sa fie usor modificate fata de cele originale. De aceea garantarea faptului ca ceea ce afiseaza monitorul respecta 100% culoarea produsului in realitate nu poate fi facuta de cadouridinrai.ro.
  • Daca se intampla sa primiti un produs care nu este in conditii perfecte va rugam sa ne contactati imediat!
  • Produsele livrate prin mijloace proprii precum si cele ridicate de la sediul nostru, conform legii nr.51 din 21 Ianuarie 2003, nu se considera comert la distanta.
  • Societatea noastra nu isi asuma nici o responsabilitate pentru manipularea, transportul pentru retur si nici nu accepta returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.